,

IL TEMPO GIGANTE PÅ ELVETORGET

Fredag 10.august har du sjans til å sjå Il Tempo Gigante utstilt på Elvetorget! Vi samarbeidar med Trøkk n`Truck og inviterer deg til Elvetorget som starten på ei helg med trøkk i Førde! Følg oss på Facebook for oppdateringar.
,

Gratiskonsertar

Under Folkemusikkfestivalen er det gratiskonsertar kvar dag
,

Sommarmarknad 23.juni

Vi inviterer til sommarmarknad 23.juni med salsboder, kafe og grill, konkurransar, leikar, korkonsert og mykje meir for store og små!
,

LOGOLANSERING 31.5. FRÅ KL 12.00

Vi feirar den nye logoen vår med gratis kake og kaffe torsdag 31.5. frå kl 12.00. Det blir konkurranse og masse gode tilbod i butikkane! Velkomen til logofest! 🙂

Blomster på Days Like This

Illustratør Hanne Løvdal, står bak blomstermotivene i denne eksklusive og mer bærekraftige kolleksjonen hos Days Like This

Elvetorget har ny logo!

Elvetorget er og skal vere ein møtestad for alle. Ein stad der ein kan treffe vener og kjente, og der god service er like sjølvsagt som vårt breie varesortiment. Dette er kvalitetar ved Elvetorget som blir gjenspegla i vår nye visuelle profil.
,

Klar, ferdig, VÅR 26.4 kl 18.00

Velkomen til vårslepp på Lindex! Skoringen, Hud, helse og velvære, Floke frisør og Lindex gjev deg ein kveld full av opplevingar og inspirasjon! Her blir det premiedryss og mykje meir! Velkomen!
,

BARNAS DAG MED RUSSEN 28.APRIL

Laurdag 28.4. frå kl 12.00 kjem denne gjengen med russebilen sin på Torgplassen og har aktivitetar frå barna! Her blir konkurransar, leikar, gratis bollar og mykje moro. På tide å starte russekortjakta!
,

Konkurranse

Bli med på vår konkurranse på Facebook! Vi vil gje vekk to billettar til Berit Nordstrand sitt foredrag i Førdehuset onsdag 25. april kl. 19.00, Foredraget som er basert på den nye boka hennar «Tarmens medisin» Kven vil du ta med…
,

Vinterfest på Elvetorget 22.-24.februar

VINTERFERIE I FØRDE! Det blir VINTERFEST på Elvetorget med ansiktsmaling, klovnen Oskar lagar ballongfigurar, vi bakar bollar med barna og mykje meir 22.-24.februar! Gode tilbod vert annonsert! Scandic Sunnfjord Hotel & Spa…

Lag det sjølv: Fingerhekling

Haust og vinter er tid for inneaktivitetar. Har du eit par nøste garn, kan du fingerhekle og tove flotte ting. Ver kreativ.