Days Like This

Kvinner er nøkkelen for oss, de er vår inspirasjonskilde. Vår nye kjede er skapt av kvinner og for kvinner som er glad i velkledd mote, smil og glede. Vi mener velkledd mote handler om klær som er ordentlige, som er gode å ta i, som er deilige å ha på, som gjør at man føler seg fin og flott, og som kanskje bidrar til et kompliment eller to.

Vi tror på den indre skjønnheten, og klær som en forlengelse av personligheten, en forsterkning av den ubevisste selvsikkerheten vi opplever at kvinner utstråler.
Vi liker å ha det gøy, vi liker å smile, for det finnes vel ikke et smil som ikke er vakkert! På tross av en velkledd, moderne og ordentlig stil så er vi langt fra selvhøytidelige og jålete. Mote og klær er ikke hokus pokus, det handler om å føle seg vel med seg selv, for da blir alt fint.

Vi lurer ofte på «hva skal jeg ha på meg», og det tror vi at flere gjør. Vi vil gjerne bidra med gode tips og råd til hva du skal ha på deg i forskjellige anledninger, hvordan du styler ditt favorittplagg på forskjellige måter, og hvilke trender som er viktige her og nå.

Den inspirasjonen skal du selvfølgelig få både i våre butikker og i nettbutikken, men vi vil også dele tips og råd med deg hjemme i sofakroken. Derfor har vi valgt Days Like This på Facebook som vår viktigste inspirasjonskanal, der vi også har lyst å kommunisere med deg.
Vi er nysgjerrig på hva du er opptatt av, hva du liker og ikke liker, hva vi er bra på og hva vi kan bli enda bedre på. Vi er opptatt av din mening, for den bidrar til at vi lager enda finere klær, og enda hyggeligere handleopplevelser, for det er hva vi brenner for!

Dermia ligg i 2.etasje på Elvetorget.

TELEFON: 55 21 16 08

OPNINGSTIDER:

Mandag: 10.00-20.00
Tirsdag: 10.00-20.00
Onsdag: 10.00-20.00
Torsdag: 10.00-20.00
Fredag: 10.00-20.00
Lørdag: 10.00-16.00

Gode tilbod hos Days Like This

Følg oss på Facebook